IJssalon Roberto

  • 1.jpg
  • 2.png
  • 3.png
  • 4.png
  • 5.jpg
  • 6.png
  • 7.jpg
  • 8.png
  • 9.jpg

WELKOM

MAAR LET OP!

- Maximaal 1 klant tegelijk aan de ijsvitrine

- Neem uw ijs mee   

- Houdt 1.5M afstand

- (het terras is tijdelijk gesloten)

 

 

----

In verband met het Corona Virus , moeten wij onderstaande evenement helaas annuleren.
Wij hopen later dit jaar terug te komen met deze actie!

IJssalon Roberto in Epe bestaat deze maand 10 jaar en komt met ludieke actie
‘Op 20 maart kost één bolletje ijs 10 cent’


EPE - IJssalon Roberto in Epe is vorige week weer zeer succesvol aan hun nieuwe ijsseizoen begonnen. Toch komt Shu-Ta Chou meteen al met een prachtig nieuwtje op de proppen. “Deze maand ben ik precies 10 jaar eigenaar van deze landelijk succesvolle ijszaak. Daarom hebben we een ludieke actie bedacht. Op vrijdag 20 maart gaan we van 13.00 tot 18.00 uur bolletjes ijs verkopen voor 10 cent per stuk! Elke klant mag tijdens deze actieperiode maximaal twee bolletjes aanschaffen. Mijn advies? Kom die dag tijdens deze jubileumuurtjes ijs bij ons kopen en neem dus sowieso 20 cent mee.”

De landelijk vermaarde (Shu-Ta Chou won al eens de Gouden IJsspatel van het jaar en werd daarmee beste ijsmaker van Nederland, vorig jaar werd Roberto met hun overheerlijke koffie-ijs nog verkozen tot beste ijsmaker van Noord- en Oost-Nederland, red.) Eper ondernemer is trots met dit jubileum. “Daarom wil ik alle Epenaren en andere klanten ook graag bedanken. Het eerste jaar dat ik eigenaar van IJssalon Roberto was geworden, woonden we nog niet in Epe. Maar inmiddels zijn we als ondernemer maar ook als inwoner verknocht geraakt aan dit dorp. We zouden hier als gezin niet meer weg willen. Vandaar dat deze jubileumactie ook volledig op z’n plaats is.”
Door de enthousiaste reacties van de talloze klanten is IJssalon Roberto altijd doorgegaan met het verzinnen van nieuwe smaken of met het toepassen van ambachtelijke bereidingswijzen. Dat wat altijd wel bovenaan stond bij deze feestvierende ijssalon? “De kwaliteit. Wij werken met verse producten, we werken met regionale biologische melk.” Iedere ijsbereider zegt het: ‘mijn ijs is het lekkerste’. Ook Shu-Ta Chou van IJssalon Roberto vindt dat. “En er zijn er gelukkig velen die daar hetzelfde over denken”, lacht hij.

Bio Bella-kleurplaat
Nog even over die biologische melk gesproken: ooit is de mascotte (de koe die voor de ijssalon staat) Bio Bella gedoopt. “Toen onze dochter Chloé geboren werd, kreeg Bio Bella een kalfje genaamd Bon Bon.” Rondom de koe en het kalfje heeft IJssalon Roberto een speciale kleurplaat gemaakt. “Alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen die weer inkleuren. De kleurplaat is te downloaden via www.ijssalonroberto.nl of op te halen in de Eper ijszaak aan de Hoofdstraat 74a. Ingekleurde kleurplaten kunnen bij ons ingeleverd worden. Een ijsjury gaat na de zomer de 25 mooiste kleurplaten kiezen. Die winnaars krijgen allemaal een vrijkaart voor Monkey Town Apeldoorn. Leuk toch? Meedoen dus!”

Over IJssalon Roberto
IJssalon Roberto in Epe bestaat sinds 1983. Inmiddels is deze zaak in de wijde omgeving een erg populaire onderneming geworden. Eigenaar Shu-Ta Chou hamert nu al tien jaar op een belangrijke insteek als ambachtelijk ijsbereider: hij wil ultieme smaakbeleving en biologische producten steevast met elkaar combineren. Naast de verkoop van ijs besteedt Roberto ook veel aandacht aan aanverwante versnaperingen. Zo serveert men in de ‘koffieserre’ onder andere goedbelegde tosti’s, huisgemaakt (aardbeien)gebak en overheerlijke kopjes koffie en cappuccino's.

 Webpnet resizeimage
FOTOBIJSCHRIFT
IJssalon Roberto in Epe is sinds een paar weken weer volop aan het draaien. Aan het begin van het ijsseizoen komen eigenaar Shu-Ta Chou en zijn medewerkers met prachtig nieuws. “We hebben deze maand maart exact 10 jaar deze zaak. Daarom hebben we een ludieke actie bedacht. Op vrijdag 20 maart gaan we van 13.00 tot 18.00 uur bolletjes voor 10 cent per stuk verkopen. Oh ja, iedere klant mag tijdens deze actie-uren maximaal 2 bolletjes bij ons aanschaffen.” (Eigen Foto)

 

nload hier de 10 jaar jubileum kleurplaat.

 

 rsz kleurplaat roberto 2020

----

 

Biobella de melkkoe heeft een babykalf gekregen!
 

pic

Donderdag 29 maart 2018, Epe.

In de vroege ochtend omstreeks 06:00 uur heeft Biobella de biologische melkkoe een baby gekregen.

Het nieuwe biologische kalf heeft de Naam BONBON gekregen.

 


 --


IJssalon Roberto is genomineerd voor de nationale MKB IDEE 2014 verkiezing!

Wij zijn heel blij met onze nominatie voor de nationale MKB IDEE 2014 verkiezing van MKB-Nederland en KPN!

IJssalon Roberto doet mee met onze nieuwe digitale schermen (van www.slimme.tv) boven de ijsvitrine, waar ons ijsaanbod op zichtbaar is. Met onze inzending laten wij zien hoe je slimmer en effectiever kunt zijn met nieuwe en bestaande ICT-toepassingen.

      MKB IDEE 2014 Nominatie voor IJssalon RobertoDSC 0030

 

IJssalon Roberto Epe maakt lekkerste ijs van Nederland

Shu Ta Chou, ambachtelijk ijsbereider bij IJssalon Roberto uit Epe, heeft gisteren tijdens de IJsvak 2011 in Wageningen de ‘De Gouden IJsspatel 2011’ gewonnen. Zijn pistache-ijs kreeg na een aantal spannende juryrondes de meeste punten.

Ambachtelijk ijsbereider Chou was blij verrast. Hij had geen idee wat hij van de wedstrijd mocht verwachten want hij deed voor de eerste keer mee. Overigens was hij de prijs bijna misgelopen, want hij kon nog ternauwernood deelnemen. ,,Ik was de allerlaatste die inschreef (maximaal 60 deelnemers) en dan eerste worden. Het is ongelooflijk.’’
De ijsbereider, die samen met zijn ouders ook nog een ijssalon in IJsselmuiden uitbaat, denkt dat zijn goede basismix het geheim is achter het resultaat. ,,We maken die met biologische melk. Met deze mix maak je met alle smaken een topijsje.’’

Pistache-ijs
De wedstrijdsmaak van dit jaar was pistache-ijs. De deelnemers gingen de strijd aan om met een eigen bereidde ijsmix het beste pistache-ijs te maken. Bezoekers konden de wedstrijden volgen op grote televisieschermen waar de spanning duidelijk zichtbaar was. Van de drie finalisten, Den Zeute Inval uit Velden werd tweede en Alfons IJscreaties uit Rijsbergen derde, kreeg het pistache-ijs van Shu Ta Chou de meeste punten van de vakjury. Hij ontving uit handen van juryvoorzitter Arco Kruik ‘De Gouden IJsspatel 2011’.

De IJsvak 2011 vond op dinsdag 8 februari 2011 plaats bij het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Aan deze open wedstrijd deden dit jaar 60 ambachtelijke ijsbereiders uit binnen- en buitenland mee.


Contact

IJssalon Roberto
Hoofdstraat 74
8162 AL EPE


0578 – 610023
ijs@ijssalonroberto.nl

Facebook

Twitter