IJssalon Roberto

  • image1.png
  • image2.png
  • image3.png
  • image4.png
  • image5.png
  • image6.png
  • image7.png

 ----

 

Biobella de melkkoe heeft een babykalf gekregen!
 

pic

Donderdag 29 maart 2018, Epe.

In de vroege ochtend omstreeks 06:00 uur heeft Biobella de biologische melkkoe een baby gekregen.

Het nieuwe biologische kalf heeft de Naam BONBON gekregen.

 


 --


IJssalon Roberto is genomineerd voor de nationale MKB IDEE 2014 verkiezing!

Wij zijn heel blij met onze nominatie voor de nationale MKB IDEE 2014 verkiezing van MKB-Nederland en KPN!

IJssalon Roberto doet mee met onze nieuwe digitale schermen (van www.slimme.tv) boven de ijsvitrine, waar ons ijsaanbod op zichtbaar is. Met onze inzending laten wij zien hoe je slimmer en effectiever kunt zijn met nieuwe en bestaande ICT-toepassingen.

      MKB IDEE 2014 Nominatie voor IJssalon RobertoDSC 0030

 

IJssalon Roberto Epe maakt lekkerste ijs van Nederland

Shu Ta Chou, ambachtelijk ijsbereider bij IJssalon Roberto uit Epe, heeft gisteren tijdens de IJsvak 2011 in Wageningen de ‘De Gouden IJsspatel 2011’ gewonnen. Zijn pistache-ijs kreeg na een aantal spannende juryrondes de meeste punten.

Ambachtelijk ijsbereider Chou was blij verrast. Hij had geen idee wat hij van de wedstrijd mocht verwachten want hij deed voor de eerste keer mee. Overigens was hij de prijs bijna misgelopen, want hij kon nog ternauwernood deelnemen. ,,Ik was de allerlaatste die inschreef (maximaal 60 deelnemers) en dan eerste worden. Het is ongelooflijk.’’
De ijsbereider, die samen met zijn ouders ook nog een ijssalon in IJsselmuiden uitbaat, denkt dat zijn goede basismix het geheim is achter het resultaat. ,,We maken die met biologische melk. Met deze mix maak je met alle smaken een topijsje.’’

Pistache-ijs
De wedstrijdsmaak van dit jaar was pistache-ijs. De deelnemers gingen de strijd aan om met een eigen bereidde ijsmix het beste pistache-ijs te maken. Bezoekers konden de wedstrijden volgen op grote televisieschermen waar de spanning duidelijk zichtbaar was. Van de drie finalisten, Den Zeute Inval uit Velden werd tweede en Alfons IJscreaties uit Rijsbergen derde, kreeg het pistache-ijs van Shu Ta Chou de meeste punten van de vakjury. Hij ontving uit handen van juryvoorzitter Arco Kruik ‘De Gouden IJsspatel 2011’.

De IJsvak 2011 vond op dinsdag 8 februari 2011 plaats bij het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Aan deze open wedstrijd deden dit jaar 60 ambachtelijke ijsbereiders uit binnen- en buitenland mee.


Contact

IJssalon Roberto
Hoofdstraat 74
8162 AL EPE


0578 – 610023
ijs@ijssalonroberto.nl

Facebook

Twitter